Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
"LEVIZJA KOMBETARE SHQIPTARE"Shekujve Pellazgë Ilirë Shqiptarët janë betuar e zotuar për t’i mbrojtur shqiptarët dhe Shqipërinë e Bashkuar.

Duke Uruar Festat e Vitit të Ri 2012,përurojmë njëkohësisht historikisht Flamurin e Pirros, të Skënderbeut , të Ismail Qemailit , të 100 Vjetorit të Pavarsisë së Shqipërisë, të gjithë popullin , kombin pellazg ilir shqiptar.

Lëvizja Kombëtare Shqiptare e cila kurrë nuk pati pretendime as ekspansioniste ,as ekstremiste, por historikisht ishte racionaliste dhe realizuese, mbrojtëse dhe mbrothëse , URON që edhe ky PRVJETOR JUBILAR, 28 Nëntor 1912 , 100 Vjeçar ,të përgatitë ,organizma të mëtejmë gjithëqytetar, gjithëkombëtar të një gjeografie e të një gjenealogjie të një gjuhe e të një gjaku, të një flamuri e historie, të një identiteti e individualiteti, të një integriteti e të një interesi gjithëkombëtar e ndërkombëtar , nga të gjitha trojet ,nga të gjitha tokat e viset e qytetarëve , e shqiptarëve të bashkuar, të një kushtetute,të një kauze, të një kombi ,të një kryeqyteti, të një pasaporte, të një Shqipërie të bashkuar .

Flamuri e Himni kombëtar, i gjithë kombi pellazg ilir shqiptar, Lëvizja Kombëtare Shqiptare duke uruar, APELOJNë dhe i ftojnë ,të gjithë individët dhe instutcionet, personalitet dhe partitë,të gjitha shqiptaret dhe shqiptarët e vërtetë,organet e oganizmat, të cilët historikisht kanë mbrojtur dhe aktualisht mbrojnë shqiptarët e bashkuar, Shqipërinë e bashkuar, dhe të gjithë ata që lindin, dhe sot e mot Shqipërisë së vertetë i dalin zot.

Sepse, doli jo vetëm keq, por, edhe shumë traumatike dhe tragjike, kur pellazgët ilirët shqiptarët ishin dhe janë ende të coptuar,në shtatë administrime (Shqipëria: Çamëria, Malësia, Tregu I Ri, Ana e Preshvës, Kosova, Shqipëria Lindore (Maqedonia) dhe të kolonizuar mbi 2000 vjet . Kështu që nuk po del demokratike. Kur po pretendohet për BE-OSBE-SHBA, NATO i konsoliduar , OKB e organizuar, kurse Iliria Perëndimore e coptuar, e kolnizuar nga kondominiumi pansllav dhe nuk realizoj ende, aqsa duhet as zhvillimin as stabilizimin as paqen, as përparimin normal demokratik, ekonomik kombëtar e ndërkombëtar.

Prandaj, Lëvizja Kombëtare Shqiptare,i gjithë kombi shqiptar, duke ditur, që moti, se BASHKIMI BËN FUQIË materiale, morale,e njerëzore, përgjithësisht, ka për të përshëndetur e përkrahur, dhe parashtron ndihmesën e kërkesën e madhe, para skenës së organizmave vendorë e qendrorë, aktualë modernë, kombëtarë shqiptarë dhe demokratike ndërkombëtarë , që të praktikojnë, të zbatojnë e të konkretizojnë, me vetëdijen dhe vullnetin e lartë qytetar e kombëtar dhe të rreshtohen, në mënyrë zinxhirore, dhe të krijojnë organizma gjithëkombëtar: gjeografik e hisorik, gjuhësor e të letërsisë, artistk e praktik, medicional e inxhinerik, të matematikës e të fizikës, shoqëror e politik, të mbrojtes e të mbrothjes, filosofik e fetar, kritik e shkencor, nga i gjithë universi i dijeve, që nga një abetare e akademi, mbi bazën, rrjedhimisht, rrjetën e armaturës kombëtare e ndërkombëtare të shpëtimit dhe të zhvillimit, të përparimit e të paqes,të vetmes alternativë, të ardhmërisë së kombit shqiptar ,në Ilirinë Perëndimore , të Ballkanit , të Evropës e më gjërë.

Lëvizja Kombëtare Shqiptare
Profesor, Hazir Shala kryetra
044 18 55 66
 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera