Regjionet


Partneret

www.Domank.Net
Estetika LADYQendra estetike-aromalaseroterapeutike.Estetika Lady

-Estetika profesjonale Lady bën trajnimet estetike me hormat swiserland,lipo-cosmetiks,alovera,minilipt,kavijar etj.
-Masazha relaksuese me aromaterapi mështjellje me aromaterapi të trupit antiruematikë kundër dhimbjeve të reunës,venave,të ajurit të trupit etj.
-Aromoterapia me saun elektrike për trup. Masazha me vajra vitaminoze.
-Zgjatjen e fenirimit për 6 muaj.Makiazhi më afatë të gjatë 3-5 vjetë [vetulla,allajneri-buzve].Ngjyrosja pigmentale e vetullave dhe qepallave 2-3 mmuaj.
-Ondulimi dhe vënja e qepallave artificjale tatoo 3-5 vjetë.
-Aromalaseroterapija për akne,njollat,të skuquritë,shenjat,kapilarët,mbyllja e poreve,regjenerimi,zbardhja e ftyrës etj.
-Trajtimet specifike rreth syve rrudhave,të ajurit.Lifting i ftyrës.Vitalizmi i lëkures të pjekur të thatë të yndyrshme dhe dehidruar [sipas moshës].
-Përcaktimi i lagështisë-yndyrës të ftyrës.
-Vënja e thonjëve zbukurusë dizajni largimi i thonjëve të mbjellurë me aparat specifik [pa gërvishje].
-Manikyr-Pediikyr
Makiazhi profesjonal për natë-ditë dhe solemne.
-Dobësimi-sherimi i celuitit mbështjellja për tër trupin me vajra vitaminoze dhe regjeneruse për relaksim.
-Parafini pë ftyr dhe terë trupin masazhat relaksuse.
-Forcimi i trupit.
-Shtuarja e peshes.
Drejtimi i flokeve 3-6 muaj.
Fenirimi,premja,shatiri,ngjyrosja,frizurat solemne etj.
-Sherimi i rënjes së flokëve të dëmtuara me pshtjellje vitaminoze me aromaterapi.
-Të gjitha tretmanet që vijohenë në ketë qender estetike ofrojnë maksimuminë për rezultate dëshiruse me apatatet më të përsosura dhe modeste,duke përdorur një ashtu bio-kosmetikën me përmbajtje natyrale vitaminoze bimore.
-Për bukurinë e femrave joshëse kujdeset qendra estetike Lady.

Për informata më të hollësishme ju lutem drejtohuni në nr. e tel:044-202-15
3


 

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera