Regjionet


Reklama
ELEGANCA

Pasë punës të mundimshme dhe me ndihmen e myshterive Eleganca ka ecë përpara me hapa të sigurtë.Butiku Eleganca me 2 vjetë eksperiencë,në Angli si dhe në Prishtinë ju prezanton garderoben e firmave më të njofura si:

Oasis,Nicholas,Teatro,Derbi,Miss Sixty,Peter

Werth,Adidas,Reebok,Yankes,Sourth,GioGoi

Puma,Fieretrap,Anna Scholz.

Mundë të themi se pjesa më e rëndsishme e garderobës së një femre është eleganca.Që është filozofi e dëshmume në mbarë botën e civilizuar.

Kemi modele që janë në trend me moden e tanishme,modele klasike.Shitjen e bëjmë edhe me porosi varësisht nga kërkesa e klienatave.

Për dukjen e femrës joshëse kujdeset BUTIK ELEGANCA.
Ne jemi të parët dhe vazhdojmë të mbesim gjdo herë pranë jushë.
Ejani dhe binduni ju mirëpret butikë Eleganca.

   


Reklama


Reklama


Free counter and web stats Usera